webdesign

Een website is vaak een eerste indruk van uw bedrijf. U moet er voor zorgen dat deze eerste indruk positief is.

optimalisatie

Zoekmachines moeten onbelemmerd uw website vinden en kunnen doorzoeken voor de beste zoekresultaten.

applicaties

Veel handelingen in uw werk kunnen geautomatiseerd worden. U bespaart hier veel geld mee en tijd is geld!

Camping Starnbosch Dalfsen

camping Starnbosch Dalfsen

Voor Camping Starnbosch te Dalfsen ontwikkelden wij deze website. De Camping wilde via de website uitstralen dat mensen bij hen terecht kan voor rust, ontspanning en een mooie natuur als omgeving. Om die reden is gekozen voor een rustige layout, met duidelijke en vlot lezende teksten. De navigatie binnen de website is zeer duidelijk gemaakt. De website voldoet aan alle geldende richtlijnen en is op deze manier goed doorzoekbaar voor de zoekmachines en geschikt om met verschillende browsers te bekijken.

Voor camping Starnbosch is uitgebreid gekeken naar de vindbaarheid binnen de zoekmachines en hiervoor is de website aangepast en geoptimaliseerd. Deze optimalisatie is zeer succesvol gebleken, de website staat met een groot aantal zoektermen in de top 10 van Google en dit resultaat is ook zichtbaar in het aantal aanmeldingen en reserveringen via de website. Een bewijs dat een goede vindbaarheid zeer belangrijk is!

Bekijk nu de website

XHTML valid  CSS Valid  WAI Valid
Deze icoontjes zijn om aan te geven dat deze website voldoet aan de eisen en richtlijnen van het W3C. Het W3C is een organisatie die zich bezighoudt met het ontwerpen van de standaarden voor het internet.

Kernpunten website

  • Rustig
  • Overzichtelijk
  • Duidelijke navigatie
  • Goede vindbaarheid
  • Onderhoud, snelle service
  • Voldoet aan alle richtlijnen en eisen