webdesign

Een website is vaak een eerste indruk van uw bedrijf. U moet er voor zorgen dat deze eerste indruk positief is.

optimalisatie

Zoekmachines moeten onbelemmerd uw website vinden en kunnen doorzoeken voor de beste zoekresultaten.

applicaties

Veel handelingen in uw werk kunnen geautomatiseerd worden. U bespaart hier veel geld mee en tijd is geld!

Koppenol's beauty center

Koppenol's beauty arrangementen

Voor Koppenol's beauty center te Zandvoort ontwikkelden we deze nieuwe website en verzorgen we alles omtrent internet marketing. De website is gebouwd om de gebruiker gemakkelijk alle aangeboden beauty-arrangementen te laten zien en hieruit een keuze te maken. Ook is er een kleine wizard op de site die bezoekers helpt met hun keuze. Uiteindelijk is er de mogelijkheid om een cadeaubon of een beauty-arrangement direct op de website te reserveren.

Naast de website verzorgen wij ook advies wat betreft internet marketing en beheren we de online reclame-uitgaven. Door continue de bezoekersresultaten te analyseren, het gedrag van de bezoekers te analyseren en de advertentieresultaten nauwkeurig te bestuderen is het mogelijk een zo optimaal mogelijk rendement te halen uit de website.

De website voldoet aan alle geldende richtlijnen en is op deze manier goed doorzoekbaar voor de zoekmachines en geschikt om met verschillende browsers te bekijken

Bekijk nu de website

XHTML valid  CSS Valid  WAI Valid
Deze icoontjes zijn om aan te geven dat deze website voldoet aan de eisen en richtlijnen van het W3C. Het W3C is een organisatie die zich bezighoudt met het ontwerpen van de standaarden voor het internet.

Kernpunten website

  • Rustig
  • Overzichtelijk
  • Online bestelsysteem
  • Uitgebreide statistieken
  • Internet marketing
  • Online adverteren